Bryllup

Ree Gjestegård er som skapt for bryllup, i vakre romantiske omgivelser. Her kan hele familien og venneflokken samles, til en fest over flere dager. dagens eiere ble viet i hagen.

Hagestuen

Dagens eier, Modulf Leirfall, har pyntet treet i hagestuen, som har inngang til festsalen og utgang til en glassveranda og hagen.

Kurvfest eller catering?

Festen på Ree Gjestegård kan du gjøre uformell ved å invitere til kurvfest, du kan lage maten selv eller du kan få maten levert og servert. Drikkevarene ordner du selv.

Festsalen

I festsalen kan man dekke til 44 personer, mens det i den tilstøtende hagestuen kan dekkes til rundt 20. Sommerstid kan man ha middagen utendørs, og bruke festsalen til dans.

Soverom

Fem romslige soverom med 13 sengeplasser. Fra soverommene har du vakker utsikt til trøndersk kulturlandskap.

Hallen

Inngangshallen er som en stue i seg selv. En majestetisk trapp svinger seg opp til soverommene i andre etasje.

Landlig, men sentralt

Når du står på tunet på Ree er det lite som tilsier at du bare er fem minutter fra Stjørdal sentrum, et kvarter fra Værnes flyplass og 35 minutter fra Trondheim.

Hall/stue

En av flere stuer på gården. Her er det fint å samles med en drink før festen begynner eller svinge seg i dansen etter middag.

Hagen

Om sommeren kan du ha festen i hagen. Her er god plass, både til langbord og partytelt. Eller du kan bare rusle rundt, ta en pause i hengekøye og nyte de vakre landlige omgivelsene.